Afdelingsuitje Breda

Organiseert u dit jaar het afdelingsuitje in Breda?

“Afdelingsuitje Breda”. Dit is waarschijnlijk wat u hebt getypt in de zoekmachine wanneer u op deze pagina terecht bent gekomen. U bent vast dit jaar de organisator van het afdelingsuitje en zoekt ideeën? U hebt geluk! De keuzemogelijkheden voor een leuk personeelsuitje in omgeving Breda zijn bijna eindeloos. Maar, dat is niet waarom wij denken dat u geluk hebt. Nee, dat is omdat wij van The Coachroom u de zorg voor dit bedrijfsuitje uit handen gaan nemen. Daarnaast bieden wij ook nog een nieuw en uniek concept waarbij we samen plezier maken combineren met een effectieve teamcoaching. De ultieme teambuilding in Breda hebt u dus gevonden. We organiseren overigens ook het perfecte afdelingsuitje elders in Brabant of zelfs daarbuiten, maar daarover later meer.

Waarom wij dit doen: een nieuw afdelingsuitje in Breda

U hebt het wel gezien aan het aantal zoekresultaten: er zijn zat mogelijkheden voor een afdelingsuitje in Breda of Brabant. Onze bedoeling is dan ook niet om nog meer van hetzelfde erbij te brengen op de “grote hoop”. Hebben we dan iets geheel nieuws bedacht? Eigenlijk ook niet. Al wat we hebben gedaan is het combineren van het beste van twee werelden: iets leuks doen met je team of afdeling en zakelijke training/coaching. Dit laatste doen we al jaren en hoewel het leuk is, kan het altijd leuker. Het moet ook leuker, want voor de meest efficiënte teamcoaching, moeten de groepsleden kunnen losbreken uit de waan van de dag, ergens in opgaan.

Stelt u zich eens voor: u en uw collega’s gaan een kamer binnen. De deur gaat op slot, opgesloten. Een uur de tijd om eruit te komen. Samen. De klok tikt … Irritant geluid trouwens. Wat moeten we doen, hoe komen we eruit? Een collega knipt een logge, ouderwetse pc op een bureau aan. Hij werkt! Er verschijnen sommen op het scherm, de helft van de getallen ontbreekt alleen. Het hele team zoekt naar aanwijzingen en tast de muren van de kamer af, u stuit daarbij op een uv-lamp. Als u deze aandoet ziet u om een hoekje in de kamer een glimp van iets dat oplicht. Als u de hoek om bent, blijken dit de ontbrekende getallen te zijn. Gelukkig. Maar, wel al ruim 10 minuten verstreken. Tik tok, tik tok. De computer met de sommen kan niet naar de getallen om de hoek en u kunt niet met de getallen naar de collega bij de computer. U moet samenwerken, communiceren. De sommen zijn ook nog moeilijk. Gelukkig is de boekhouder ook opgesloten. Met zijn drietjes komt u er wel uit. Sommen opgelost, missie geslaagd. Dit was echter pas de eerste opdracht. Tik tok, tik tok!

Klinkt wel als iets waarin u kunt opgaan, toch? Een spel, een spannend spel. Leuk. En tegelijkertijd, lijkt dit verdacht veel op de gang van zaken bij u op de werkvloer. Een nieuw project, een extra gedeelte op de bedrijfswebsite. U verzorgt de communicatie. En dat is maar goed ook, want die gast van ict, die communiceert dus echt niet. Jullie hebben elkaar wel nodig, maar begrijpen elkaar niet. Steeds gaat er iets mis, is hij weer te laat. De deadline nadert. Tik … Enfin, u begrijpt ons wel. En dit is waar wij van The Coachroom inhaken.

Afdelingsuitje Breda

Voor wie?

Bedrijfsuitjes

Teamuitjes

w

Sollicitatietrajecten

Loopbaan traject

The Coachroom

Een unieke ervaring in een Escape room + een evaluatie en coaching achteraf?

Teamcoaching als onderdeel van uw afdelingsuitje

Nou, de escaperoom zit erop. En ontsnapt of niet, het ging er ongeveer net zo aan toe als op een goede dag op kantoor. Zover is duidelijk. Hier stoppen we niet. Bij The Coachroom gaat u na het spelen van het ontsnappingsspel aan de slag met een ervaren trainer/coach. Tijdens uw poging tot ontsnappen heeft deze u geobserveerd. En misschien hebt u zelf ook wel wat observaties gedaan. Individuele gedragingen of bepaalde groepsprocessen. Tijdens de coachingssessie nemen we uitgebreid de tijd en gaan we hierbij stilstaan.

Ieder teamlid en het team als geheel zal feedback ontvangen van elkaar en van de coach. Dit steken we uiteraard positief in: we baseren ons op de essentiële factoren voor een succesvolle samenwerking. Deze gedegen communicatietraining wordt ten alle tijden begeleid en geleid door een professionele coach die de juiste tools bezit om u heldere inzichten te verschaffen. Zo sluit u uw afdelingsuitje in Breda af met een hernieuwd beeld van uzelf, uw collega’s en het team als geheel.

Het beste afdelingsuitje van Brabant ervan maken? Er is meer

Ontsnappen kan bij ons. Ontspannen ook. U kunt uw escaperoombeleving met teamcoaching bij ons verder uitbreiden met een hapje, borrel of bijvoorbeeld een hilarische virtual reality game. Of u gaat nog even door met spelen en leren tegelijk en neemt deel aan de Outdoor Adventure Training. Hierbij gaat u onder leiding van een outdoor trainer aan de slag met opdrachten a la Expeditie Robinson. Kort gezegd: wij regelen alles voor uw perfecte afdelingsuitje in omgeving Breda.

Al zin in dit leuke en leerzame personeelsuitje? In Breda zitten wij klaar om de telefoon aan te nemen of u een reactie op uw e-mail te sturen. Samen maken we er de beste dag van.

In een sessie van ons Young Professional Programma heeft Maarten een deel van de onderwerpen samenwerken en commitment opgepakt in de Escaperoom. Een FUN activiteit voor de groep Young Professionals die dankzij de constructieve feedback van Maarten als een leerzame FUN activiteit werd gezien. Bedankt Maarten, volgend jaar weer?!

Breggie Leijten

HR Adviseur, PinkRoccade Local Government

Nadat de dag  was aangevangen groeide mijn enthousiasme met de minuut, met name met hetgeen Maarten allemaal opsomde waar het allemaal aan schortte in de Escaperoom en dat dit waarschijnlijk mede de oorzaak was waarom we niet echt een team waren. Maarten heeft in de sessie mensen aan het praten gekregen en zaken werden uiteindelijk open besproken met als resultaat meer respect voor elkaar en het beter leren luisteren.

Wim Rijkers

Voorzitter vrijwilligersraad, Villa Pardoes

En ook nog een goedkoop afdelingsuitje in Brabant

Wij gaan niet voor u bepalen wat goedkoop is. Dit afdelingsuitje in omgeving Breda is in ieder geval goedkoper. Goedkoper dan wat? Dan een regulier afdelingsuitje. Deze vallen namelijk sinds 2015 onder de zogenoemde werkkostenregeling (WKR). Deze schrijft voor dat maximaal 1,2 procent van het totaal fiscaal loon van een werknemer gaat naar een onbelaste vergoeding of verstrekking. Omdat een teamuitje aangemerkt wordt als vooral “leuk”, wordt dit hieronder gerekend.

Tenzij … de activiteit voornamelijk zakelijk is, of gericht op teambuilding. En dat is nu precies het geval bij The Coachroom. Omdat wij ons vooral richten op het analyseren van groepsprocessen en u daarin inzicht geven, is uw afdelingsuitje bij ons een volledige communicatietraining. Hierdoor valt het onder de vrijstelling ‘cursussen en congressen’ en kunt u het volledig aftrekken.

Reserveer The Coachroom nu!

Wel een afdelingsuitje, niet in Breda?

U zoekt wel naar een plezierig en nuttig afdelingsuitje, maar niet in Breda? Neem ook dan gerust gewoon contact met ons op.

We zijn dan misschien in deze mooie Brabantse stad gevestigd en gestart, we hebben inmiddels partners in het hele Zuiden van Nederland. In (de omgeving van) steden als Tilburg, Eindhoven of Bergen op Zoom? Geen probleem. Ook in Limburg en Zeeland hebben wij partners.

Een greep uit onze andere diensten

%

is ontsnapt

%

is niet ontstapt

%

heeft de kamer nooit verlaten

coaching momenten

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.