Bedrijfsuitje in Breda

combineer plezier en effectieve training!

Welkom. Waarschijnlijk is dit uw situatie: u bent u op deze pagina terecht gekomen omdat u zakelijk actief bent in de omgeving Breda en u wilt een bedrijfsuitje organiseren. Dan bent u bij The Coachroom aan het juiste adres.

Met een compleet en uniek aanbod aan leuke en leerzame activiteiten en een hoofdkantoor in deze mooie Brabantse stad, zijn wij de aangewezen partner voor uw bedrijfsuitje in Breda. Dat gezegd hebbende, u kunt ook bij ons terecht voor bedrijfsuitstapjes in heel Brabant en daarbuiten. Lees hieronder wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van een plezierig, nuttig en uniek bedrijfsuitje.

Het begin van The Coachroom: meer keuze voor uw bedrijfsuitje Breda

Als een van de grotere steden in Brabant en met een zeer gunstige ligging, is Breda een plaats waar veel bedrijven zich graag vestigen. En waar dus ook veel bedrijven gevestigd zijn. Omdat het de teamspirit ten goede komt, het de groepsprocessen naar een hoger niveau kan tillen en gewoon omdat het leuk is, zullen die bedrijven eens in de zoveel tijd een bedrijfsuitje organiseren. Wij bij The Coachroom zijn al langere tijd actief op het gebied van teamcoaching. Voor een effectieve coachingssessie is het soms van belang om los te kunnen breken van de waan van de dag. En hoe bereik je dat beter door alles even te vergeten door middel van simpelweg plezier maken? En laat dat nu precies het doel zijn van leuke bedrijfsuitjes.

De mogelijkheden tot een bedrijfsuitje in omgeving Breda zijn schier eindeloos. Maar, veel van het aanbod lijkt op elkaar. Het is daarom dat wij vonden dat er in omgeving Breda nog wel wat ruimte was voor meer keuze in originele bedrijfsuitjes. Wat is er origineel aan The Coachroom? Dat leest u zo.

Voor wie?

Bedrijfsuitjes

Teamuitjes

w

Sollicitatietrajecten

Loopbaan traject

The Coachroom

Een unieke ervaring in een Escape room + een evaluatie en coaching achteraf?

Een uniek bedrijfsuitje organiseren?

Op zoek naar een origineel en tegelijkertijd zinvol bedrijfsuitje in de buurt van Breda? Dan zullen wij u nu eindelijk eens vertellen waarom ons concept best uniek is. Wij baseren onze hoofdactiviteit op een combinatie van eigenlijk twee activiteiten: ontsnappen uit een escaperoom en stilstaan bij de processen die daarbij plaatsvinden op het niveau van individu en team.

Escaperooms zijn al een poos een enorme trend en vele mensen hebben er al wel eens een “gespeeld”, meestal puur voor het plezier. Hiermee vallen we in ieder geval al in de categorie van de leuke bedrijfsuitjes… Het unieke of originele eraan is de coaching achteraf. In een escaperoom zijn uitstekende observatiemogelijkheden. Degenen die al eens hebben deelgenomen aan een ontsnapping, weten dat een medewerker met ze meegekeken heeft en soms misschien zelfs wel een beetje geholpen. Probeert u te ontsnappen uit een van de kamers van The Coachroom? Dan kijkt er ook een professionele en ervaren businesscoach mee. Achteraf zullen u en uw teamleden feedback ontvangen waarmee u ook zeker geholpen zal zijn: met onze teamcoaching tillen we de teamleden en de algehele groepsdynamica naar een hoger niveau.

Uniek aan dit bedrijfsuitje: fiscaal voordelig

Een bedrijfsuitje, binnen of buiten Breda, sinds 2015 loopt u het risico dat dit niet volledig aftrekbaar is. Personeelsuitjes vallen namelijk onder de Werkkostenregeling (WKR) die een werkgever verplicht moet toepassen. 1,2 procent van het totale fiscale loon van een werknemer kan maximaal onbelast besteed worden aan een bedrijfsuitje. Daarboven is het belast. Maar, is de activiteit voornamelijk zakelijk, of gericht op teambuilding? Dan valt uw personeelsuitje onder de gerichte vrijstelling van ‘cursussen en congressen’.

The Coachroom is een volledige training/coaching is op het gebied van communicatie. En dat maakt het volledig aftrekbaar. Fiscaal erg aantrekkelijk dus.

Nog meer voordelen aan dit personeelsuitje in Noord Brabant

Maar, we gaven toch aan dat er meerdere voordelen zijn? Meerdere redenen dat bij navraag naar dit personeelsuitje, bedrijven in Breda enthousiast waren? Dat klopt. Daarop gaan we nu in. Sinds 1 januari 2015 moeten werkgevers verplicht de Werkkostenregeling (WKR) toepassen.

Binnen de WKR kunt u per jaar maximaal 1,2 procent van het totale fiscale loon van een werknemer besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen. Leuke personeelsuitjes vallen hier ook onder.

Bedrijfsuitje Breda

In een sessie van ons Young Professional Programma heeft Maarten een deel van de onderwerpen samenwerken en commitment opgepakt in de Escaperoom. Een FUN activiteit voor de groep Young Professionals die dankzij de constructieve feedback van Maarten als een leerzame FUN activiteit werd gezien. Bedankt Maarten, volgend jaar weer?!

Breggie Leijten

HR Adviseur, PinkRoccade Local Government

Nadat de dag  was aangevangen groeide mijn enthousiasme met de minuut, met name met hetgeen Maarten allemaal opsomde waar het allemaal aan schortte in de Escaperoom en dat dit waarschijnlijk mede de oorzaak was waarom we niet echt een team waren. Maarten heeft in de sessie mensen aan het praten gekregen en zaken werden uiteindelijk open besproken met als resultaat meer respect voor elkaar en het beter leren luisteren.

Wim Rijkers

Voorzitter vrijwilligersraad, Villa Pardoes

Een compleet bedrijfsuitje in Breda, geschikt voor het hele bedrijf

Ontsnappen gecombineerd met een effectieve teamcoaching is niet het enige wat wij u bieden. U kunt bij ons ook fun-activiteiten boeken. Denk aan: karten, laserschieten of een activiteit gebaseerd op virtual reality. Met onze ervaren trainers kunt u ook op outdoor adventure gaan. Met deze activiteit combineert u wederom een populair spelelement a la Expeditie Robinson met teambuilding en leerzame teamcoaching achteraf. Als u meer wilt weten over deze activiteit, kijk dan eens hier.

Zoals u ziet: genoeg bedrijfsuitje ideeën hier. En dat allemaal “onder een dak”. Komt u met uw hele bedrijf? Dan maken wij samen met u een mooie mix van deze activiteiten en rouleert u in groepen. Iedereen doet alles en de groepen blijven prettig van formaat. Omdat u de gehele dag onder de pannen bent, zijn een hapje en een drankje natuurlijk ook onderdeel van het programma. Is uw groep wat kleiner, dan kunt u uiteraard nog steeds meerdere van de activiteiten combineren.

Reserveer The Coachroom nu!

Zullen wij uw bedrijfsuitje organiseren?

Denkt u na het lezen van bovenstaande: ‘Ik heb hem gevonden, mijn bedrijfsuitje in Breda!’? Neem dan contact met ons op. Bellen, mailen, een persoonlijk gesprek, wij staan voor u klaar. Niet op zoek naar een bedrijfsuitje in omgeving Breda? Neem toch gerust contact op. U kunt ook terecht voor een bedrijfsuitje in bijvoorbeeld Eindhoven en omgeving. Ook in (de buurt van) de steden Den Bosch, Tilburg, Roosendaal en Bergen op Zoom hebben wij partners. Kortom: The Coachroom is de aangewezen partner voor uw bedrijfsuitje in Noord Brabant. Binnenkort zijn we ook actief in de provincies Zeeland en Limburg.

Een greep uit onze andere diensten

%

is ontsnapt

%

is niet ontstapt

%

heeft de kamer nooit verlaten

coaching momenten

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.