Ontsnap uit deze escape room Breda

en verkrijg meer dan alleen uw vrijheid

Escape rooms zijn een enorme trend. Het is een branche die de afgelopen jaren explosief is gegroeid. Het succes is goed te verklaren: het is spannend, er is sociale interactie en je kunt er helemaal in opgaan; ontsnappen aan de waan van de dag door te ontsnappen uit een kamer. Het is bijna magisch, voor even bent u in een geheel andere wereld waar heel andere regels gelden.

Als u zoekt naar een leuke escape room in Breda, komt u er al snel achter dat er heel wat te spelen zijn. Allemaal met een ander thema en verhaal. Er is zelfs een escape room in de Breda Koepel, een gevangenis. Bij The Coachroom geven we uw ontsnappingspoging nog een extra dimensie met een uitgebreide teamcoaching achteraf.

Beleef de escape room in Breda

De beleving. Daar begint het mee. Wij werken samen met diverse partners met een escape room in Breda. Allemaal zo vormgegeven en opgezet dat u helemaal kunt opgaan in een andere wereld. En in het spel van ontsnappen. Probeert u het zich eens voor te stellen: u en uw team verplaatsen zich naar een vliegveld. Een vriendelijke stewardess leidt u rond en laat u alles zien. Of toch niet? Is het uw verbeelding of blijven bepaalde deuren angstvallig gesloten? Uw groep wordt een kamer binnen gedirigeerd. Klik … De deur op slot. De stewardess is verdwenen. De klok tikt: 48 minuten precies hebt u om hieruit te komen. Jullie kijken om jullie heen: overal voorwerpen, spullen. Mogelijke aanwijzingen om die deur open te krijgen. Maar wat ermee te doen, waar te beginnen?

Door uw koppie erbij te houden, die hersens te gebruiken, creativiteit en vooral goede samenwerking en communicatie is het mogelijk: ontsnappen. Gaat het u lukken?

Voor wie?

Bedrijfsuitjes

Teamuitjes

w

Sollicitatietrajecten

Loopbaan traject

The Coachroom

Een unieke ervaring in een Escape room + een evaluatie en coaching achteraf?

Individuele en groepsprocessen in de escape room Breda

Door het uitvoeren van opdrachten en het oplossen van puzzels is het einddoel te bereiken. Maar, niet alleen. Escape rooms zijn altijd zo opgezet dat samenwerking een essentieel element is binnen het ontsnappingsproces. Wat de room escape Breda zo leuk maakt, de sociale interactie, is tegelijkertijd een uitdaging. Want, iedereen is anders. Iedereen heeft zo zijn eigen manieren om problemen op te lossen en naar een doel toe te werken. Ook is er niet de ruimte voor eenieder om hetzelfde te doen. Soms zal het nodig zijn dat de ene persoon alleen maar netjes notuleert terwijl de ander zijn brein breekt op ingewikkelde rekensommen.

Wie neemt welke rol op zich, wie blijft in zijn rol en welke rol is dat nu eigenlijk precies? Tijd om daarover eens rustig te vergaderen, die is er niet. De tijd tikt weg. De tijd dringt ook. En om het allemaal nog maar wat ingewikkelder te maken: met een goede taak- of rolverdeling bent u er nog niet. Ook het samenspel van alle individuen met hun eigen gedragingen in de kamer zorgen voor een dynamiek op zich. Zo ontstaan er allerlei interessante individuele en groepsprocessen tijdens uw poging om de escape room Breda te ontkomen. En precies daarvan maken wij bij The Coachroom gebruik.

Gecombineerd met teamcoaching de leukste escape room van Brabant

We vertellen net dat iedere escape room een eigen karakter heeft, het is dus ook gewoon een kwestie van smaak of u ons inderdaad de leukste escape room van Breda of zelfs Noord Brabant vindt. Laten we aan dit vraagstuk dan ook maar even voorbij gaan en zeggen: The Coachroom biedt in ieder geval de nuttigste escape room van Brabant, of Breda op zijn minst. Waarom? Omdat wij op handige wijze gebruikmaken van de dynamiek die er ontstaat tijdens uw ontsnappingspoging voor een effectieve teamcoaching.

Zoals u hiervoor al hebt gelezen: er gebeurt van alles als u met een groep wordt opgesloten in een kamer waaruit u alleen kunt ontsnappen door het gezamenlijk en onder fikse tijdsdruk oplossen van allerlei puzzels. En het mooie is: hoewel u door het spelelement losbreekt uit de waan van de dag, vertoont de situatie opvallende gelijkenissen bij die bij u op de werkvloer. Ga maar na, diverse projecten, deadlines, die ene van financiën die altijd overal “nee” op zegt omdat het geld kost…

Omdat onze ervaren business coach meekijkt tijdens uw escape room ervaring, krijgt hij zo eigenlijk een mooi kijkje in een doorsnee dag op uw kantoor. En daarbij gaan we achteraf uitgebreid stilstaan, ontsnapt of niet.

Professionele trainer

U en de teamleden zullen feedback ontvangen van de professionele trainer en u praat onder begeleiding ook met elkaar over de teamrollen, individueel gedrag en groepsprocessen. Als handvat hierbij maken we gebruik van Het Teamwiel: een model gebaseerd op de zes succesfactoren van samenwerken.

Escape Room Breda

In een sessie van ons Young Professional Programma heeft Maarten een deel van de onderwerpen samenwerken en commitment opgepakt in de Escaperoom. Een FUN activiteit voor de groep Young Professionals die dankzij de constructieve feedback van Maarten als een leerzame FUN activiteit werd gezien. Bedankt Maarten, volgend jaar weer?!

Breggie Leijten

HR Adviseur, PinkRoccade Local Government

Nadat de dag  was aangevangen groeide mijn enthousiasme met de minuut, met name met hetgeen Maarten allemaal opsomde waar het allemaal aan schortte in de Escaperoom en dat dit waarschijnlijk mede de oorzaak was waarom we niet echt een team waren. Maarten heeft in de sessie mensen aan het praten gekregen en zaken werden uiteindelijk open besproken met als resultaat meer respect voor elkaar en het beter leren luisteren.

Wim Rijkers

Voorzitter vrijwilligersraad, Villa Pardoes

Teamcoaching maakt de leukste escaperoom in Noord Brabant een voordelige deal

Een voordelige deal? Krijgt u korting? Niet per se. Toch is deelname aan deze escape room Breda voor u financieel voordelig. Ontsnappen uit een escaperoom met uw team is leuk en gezellig. Spannend misschien ook. Een leuk teamuitje dus. Sinds 1 januari 2015 moeten werkgevers verplicht de Werkkostenregeling (WKR) toepassen.

Binnen de WKR kunt u per jaar maximaal 1,2 procent van het totale fiscale loon van een werknemer besteden aan bijvoorbeeld een leuk teamuitje. The Coachroom is geen uitje, maar een communicatietraining. Hierdoor is het volledig aftrekbaar.

Al genoeg escape room ideeën gezien en gewoon boeken?

Misschien bent u al uren op zoek naar een leuke escape room in omgeving Breda. Een keuze maken is moeilijk, want er zijn er veel en er wordt niet gek veel informatie vooraf vrijgegeven. Hopelijk hebben wij u met bovenstaand verhaal ervan kunnen overtuigen dat u met The Coachroom altijd een goede keuze maakt: het nuttige en het aangename verenigd. Bel of mail ons dan gerust en we maken het direct voor u in orde.

Meer dan alleen een escape room in Breda

Bij The Coachroom bieden wij u graag een totaalpakket, of een totaalbeleving, zo u wilt. Daarom zijn er bij ons ruimschoots mogelijkheden om uw dag uit te breiden. Met wat te eten en te drinken bijvoorbeeld. Of u gaat nog even de stress van u afschudden door met uw team gezellig te karten of paintballen. Nog geen genoeg gehad van de teamcoaching? Of wilt u lekker even naar buiten? Dan kunt u ook nog deelnemen aan onze Outdoor Adventure Training [ulr naar pagina outdoor activiteiten Breda].

Reserveer The Coachroom nu!

Ook de beste escape room buiten Breda of Brabant

We richten ons nogal op Breda. Ja, dat klopt. Deze Brabantse stad is de thuishaven van The Coachroom en vanuit hier hebben we ons unieke concept uitgerold. Maar, we willen een brede doelgroep bedienen met ons idee. Ook als u van buiten deze stad of zelfs provincie komt, kunt u deelnemen aan deze vorm van teamcoaching. En daarvoor hoeft u niet naar ons te komen. Wij komen naar u.

Dus, bevindt u zich in de omgeving van Eindhoven, Den Bosch, Bergen op Zoom, Tilburg, Roosendaal of nog ergens anders?

Neem ook dan gewoon contact met ons op. Ook in de provincies Limburg en Zeeland zijn wij tegenwoordig actief.

Een greep uit onze andere diensten

%

is ontsnapt

%

is niet ontstapt

%

heeft de kamer nooit verlaten

coaching momenten

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.