Over The Coachroom

Hoe is het idee ontstaan?

Vanuit Coollab zijn wij constant bezig om nieuwe trainingen te ontwikkelen. Dit doen wij altijd vanuit ons speelse laboratorium. Soms is dit vanuit het oogpunt van een bepaalde vraag of probleemstelling van een klant. Maar soms zien wij zelf ook kansen vanuit het werkveld. The Coachroom is een combinatie van beide.

Vanwege de nieuwe wet WKR (werkkostenregeling) is er veel veranderd op het gebied van bedrijfsuitjes. En zeker op het gebied van de mogelijkheden met betrekking tot het aftrekken hiervan op de winst. Een bedrijfsuitje is tegenwoordig niet meer zo fiscaal aantrekkelijk. Daarnaast is alleen een training of workshop maar saai en is het natuurlijk wel de bedoeling om de werknemers tevreden te houden.

Als we kijken naar de vrijetijdssector dan blijkt dat escaperooms als paddestoelen uit de grond ploppen. In ons lab was het daarom ook niet moeilijk om van 1 + 1 = 3 te maken.

  1. een leuk teamuitje en dit als middel inzetten voor een training.
  2. een training maken op het gebied van communicatie waar het specifiek gaat over samenwerken en reflecteren. Dit kan natuurlijk nooit kwaad op de werkvloer.
  3. belastingvoordeel op een training wat voelt voor de werknemers als een bedrijfsuitje.

Wat is het doel en voor wie is het bedoeld?

Elk team, van minimaal 4 personen tot maximaal 8 personen is welkom. Ongeacht in welke laag het team van de organisatie zit. Het gaat hier om de basis, samenwerken en dat samen reflecteren. Hiervoor gebruiken we de theorie van het Teamwiel. Dus ken of zit jij in een team/afdeling wat wel wat reflectie onderling kan gebruiken en waar de samenwerking beter moet? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

Over The Coachroom

In een sessie van ons Young Professional Programma heeft Maarten een deel van de onderwerpen samenwerken en commitment opgepakt in de Escaperoom. Een FUN activiteit voor de groep Young Professionals die dankzij de constructieve feedback van Maarten als een leerzame FUN activiteit werd gezien. Bedankt Maarten, volgend jaar weer?!

Breggie Leijten

HR Adviseur, PinkRoccade Local Government

Waarom The Coachroom?

Optimalisatie in samenwerking

Oplossingsgericht werken

Fun element

Reserveer The Coachroom nu!

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.