Overige activiteiten

Outdoor Adventure Training

Als mens en als professional opererend in een team wilt u groeien; ‘ werken aan jezelf’ zo u wilt’. De keuze aan manieren waarop dat kan, is schier eindeloos. Een van de meest effectieve, en misschien wel leukste manieren om dit te doen is door middel van outdoor training, ook wel adventure training genoemd.

Deze programma’s vinden plaats in een natuurlijke en uitdagende setting, zoals in bossen, in de bergen of op het water en worden er met behulp van outdoor technieken situaties uit de dagelijkse praktijk nagebootst en geoefend.

Outdoor training is zo effectief omdat het op 3 manieren werkt aan het verbeteren van uw eigen functioneren als individu, maar zeker ook als lid van een team. Deze 3 dimensies zijn: fysiek en mentaal welbevinden, het verbeteren van competenties en het versterken van kameraadschap en onderling vertrouwen.

Bruggenbouwers

Geheel in stijl van populaire formats als Expeditie Robinson wordt uw team getoetst en getraind op belangrijke skills als communiceren, samenwerken, improviseren en planmatig werken. Als metafoor worden hiervoor diverse outdoortechnieken ingezet.

In een korte briefing wordt de deelnemers verteld dat zij als uiteindelijke opdracht hebben, het bouwen van een (symbolische) brug. De materialen die ze hiervoor nodig hebben, moeten worden verzameld aan de hand van een aantal opdrachten. Deze opdrachten worden soms met 2, soms met 3 teamleden uitgevoerd, of soms met de gehele groep. De deelnemers mogen zelf deze subteams samenstellen, onder voorwaarde dat dezelfde teamsamenstelling niet 2 x mag worden gebruikt. Het uitgangspunt is dat men bewust op zoek gaan naar de sterkste combinatie van skills per opdracht. Deze keuzes dient men ook bij een tussentijdse evaluatie te verantwoorden.

prijzen zijn exclusief BTW

Bovenstaande prijzen zijn inclusief de kosten voor:

R

Voorbereiding

R

Adventure trainer

R

Transportkosten

R

Materiaal

Aanvullende begeleiding

Los van de outdoor trainer kunt u ook een coach inschakelen die puur in gaat op de samenwerking tussen u en uw collega’s . Waarbij de focus ligt op reflecteren en communiceren.

De coach breekt in op momenten dat het nodig is en zal tevens een eindreflectie begeleiden.

Interesse?

Interesse in een van onze overige activiteiten?

Lasergamen, karten, wandklimmen of een leuke solexrit?

Buiten onze Outdoor Adventure Training zijn er ook nog overige activiteiten die u kunt boeken via The Coachroom. De mogelijkheden tot onze overige activiteiten is locatieafhankelijk en is op aanvraag.

Heeft u interesse in een van deze activiteiten? Neem dan contact met ons op en wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.