Het perfecte groepsuitje in Breda: leuk en leerzaam

De een kampt met een blessure en kan niet alles doen, de ander heeft gewoon in bepaalde dingen absoluut geen zin, weer een ander wil alleen maar wild doen en lol trappen en de laatste wil graag iets nuttigs doen. Het is niet makkelijk, het organiseren van een goed groepsuitje. Breda heeft eindeloos veel opties. Wat het misschien alleen nog maar moeilijker maakt.

Goed nieuws: bij The Coachroom vindt u eigenlijk alles bij elkaar. Actief of juist wat rustiger? Nuttig én leuk? Binnen, buiten, spannend of ontspannend? We hebben het allemaal in ons assortiment en maken uw groepsuitje in Breda graag voor u op maat.

Dit groepsuitje in Breda is altijd leuk en leerzaam

Vooral in de zakelijke context is het altijd lastig kiezen: gaan we gewoon voor veel plezier samen, even los uit de waan van de dag of moet de activiteit ook echt iets opleveren voor de zaak? Bij The Coachroom kan het allebei. Tegelijk. Hiervoor hebben we twee zeer geschikte activiteiten waarbij we een leuke activiteit met spelelementen combineren met observatie van de groepsprocessen waarbij we achteraf uitgebreid stilstaan. Altijd onder leiding van een professionele en ervaren coach.

Voor wie?

Bedrijfsuitjes

Teamuitjes

w

Sollicitatietrajecten

Loopbaan traject

The Coachroom

Een unieke ervaring in een Escape room + een evaluatie en coaching achteraf?

De basis van The Coachroom: ontsnappen en ontwikkelen

Al een hele poos zijn we actief op het gebied van coaching en zakelijke ontwikkeling. Door de contacten die we hierdoor hebben met het bedrijfsleven ontdekten we een behoefte als het gaat om een goed groepsuitje: in thuisstad Breda was men zoekende naar een activiteit waarbij iets leuks gedaan kan worden, terwijl het leerzame aspect ook een voorname rol speelt. Daarom verenigt The Coachroom het aangename met het nuttige. Hoe dan? Door een escaperoom te combineren met een teamcoaching achteraf.

Ontsnappen uit een escaperoom is een spel. Een spannend spel waarbij tijdsdruk, het oplossen van puzzels en samenwerken een grote rol spelen. Vele mensen spelen het al puur voor de lol. Door de elementen die deel uitmaken van een succesvolle ontsnapping, vertoont zo’n escape grote gelijkenissen met een werkomgeving. Kijk maar: tijdsdruk – deadlines, oplossen van puzzels – vindt die perfecte balans tussen winst maken en klantbediening maar eens. En samenwerken? “Die Piet van administratie heeft nooit zijn werk op tijd af, waardoor ik niet verder kan.”

Het monitoren van uw ontsnappingspoging geeft onze coach een kijkje in uw keuken. Achteraf zult u uitgebreid stilstaan bij teamrollen, groepsprocessen en de factoren die van uw samenwerking een succes kunnen maken. Alle individuele groepsleden zullen feedback ontvangen op hun gedragingen en tips krijgen om dit te verbeteren.

Ontsnappen en ontwikkelen: fiscaal voordelig

Wat hebben ontsnappen, ontwikkelen en fiscaal voordeel met elkaar te maken? Dat vertellen we u graag. Een escape room an sich is een leuke activiteit, fun. De ideale basis voor een gezellig groepsuitje in Breda. Een gezellig groepsuitje alleen is echter niet fiscaal voordelig. Het valt namelijk onder de Werkkostenregeling (WKR) die werkgevers sinds 2015 verplicht moeten toepassen. In deze regeling is bepaald dat 1,2 procent van het fiscaal loon van een werknemer uitgegeven mag worden aan onbelaste vergoedingen, zoals een teamuitje. Daar gaat u al snel overheen en dan worden de kosten van een groepsuitje belast.

Bij The Coachroom niet. Onze activiteiten vallen onder de vrijstelling ‘cursussen en congressen’ en zijn daardoor volledig aftrekbaar. Dit komt omdat bij ons coaching altijd voorop staat. Wij bestuderen uw groepsprocessen en daarover zult u feedback ontvangen. Uw team ontwikkelt zich doormiddel van deze volwaardige communicatietraining en is daardoor een zakelijke activiteit waarbij teambuilding centraal staat.

In een sessie van ons Young Professional Programma heeft Maarten een deel van de onderwerpen samenwerken en commitment opgepakt in de Escaperoom. Een FUN activiteit voor de groep Young Professionals die dankzij de constructieve feedback van Maarten als een leerzame FUN activiteit werd gezien. Bedankt Maarten, volgend jaar weer?!

Breggie Leijten

HR Adviseur, PinkRoccade Local Government

Nadat de dag  was aangevangen groeide mijn enthousiasme met de minuut, met name met hetgeen Maarten allemaal opsomde waar het allemaal aan schortte in de Escaperoom en dat dit waarschijnlijk mede de oorzaak was waarom we niet echt een team waren. Maarten heeft in de sessie mensen aan het praten gekregen en zaken werden uiteindelijk open besproken met als resultaat meer respect voor elkaar en het beter leren luisteren.

Wim Rijkers

Voorzitter vrijwilligersraad, Villa Pardoes

Of kiest u voor een actievere activiteit in Breda?

Puzzels oplossen, samenwerken en tijdsdruk zijn ook de elementen die een grote rol spelen in onze Outdoor Adventure Training. Geheel in stijl van populaire formats als Expeditie Robinson wordt uw team getoetst en getraind op belangrijke skills als communiceren, samenwerken, improviseren en planmatig werken. Als metafoor worden hiervoor diverse outdoortechnieken ingezet.

Het uiteindelijke doel dat u met uw team krijgt is het bouwen van een (symbolische) brug. Hiervoor zijn materialen nodig en die kunt u verzamelen door een aantal opdrachten uit te voeren. Deze opdrachten zijn te voltooien door samen te werken. Soms met zijn tweeën, soms met drie en soms met de gehele groep gezamenlijk. U mag deze teams steeds zelf samenstellen, met als voorwaarde nooit twee keer dezelfde samenstelling te gebruiken. Wat daar de bedoeling van is? U moet steeds op zoek naar de sterkste combinatie van skills per opdracht. Tussentijds vindt er evaluatie en coaching plaats, waarbij u ook uw teamkeuzes moet verantwoorden. Deze vorm van teamcoaching is wat actiever en vindt -uiteraard- buiten plaats.

Deze activiteiten boeken voor uw groepsuitje in Breda

Bent u ervan overtuigd dat een van deze twee activiteiten ideaal is voor uw groepsuitje in Breda of omgeving? Neem dan contact met ons op en we maken het voor u in orde.

Natuurlijk kunt u ook beide activiteiten ondernemen, dan maakt u er een complete dag van. Of u splitst uw groep op en neemt met een gedeelte deel aan een van de activiteiten.

Uw groepsuitje in Breda compleet: er is meer

Helemaal in het begin van deze tekst vertelden we u dat we echt een compleet assortiment hebben voor uw groepsuitje. En we beschrijven maar twee activiteiten. De coachroom en het outdoor adventure zijn niet het enige wat wij te bieden hebben. De dag compleet maken met een hapje en/of drankje? Dat kan! Wilt u nog iets anders doen samen, zoals karten, lasergamen of een virtual reality spel spelen? Dan gaat u dat ook doen. Wij maken uw groepsuitje in Breda helemaal compleet. U heeft nergens omkijken naar; volledig verzorgd.

Reserveer The Coachroom nu!

Ook voor uw perfecte groepsuitje buiten Breda

Voor een leuk, nuttig en volledig verzorgd groepsuitje buiten Breda kunt u ook gewoon bij ons terecht. Met partners door heel Brabant, in Zeeland en Limburg, komen wij altijd uw kant op met ons ruime pakket aan activiteiten.

Gewoon even bellen of een e-mail sturen en wij regelen alles.

Een greep uit onze andere diensten

%

is ontsnapt

%

is niet ontstapt

%

heeft de kamer nooit verlaten

coaching momenten

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.