Outdoor activiteiten Breda

Op zoek naar leuke en leerzame outdoor activiteiten in Breda?

Outdoor activiteiten in omgeving Breda: er zijn er voldoende te vinden. Paintball, quad rijden, bootje varen, in Breda kan het allemaal. Met The Coachroom voegen we een nieuwe keuzemogelijkheid toe aan het scala van outdoor activiteiten in Noord Brabant: Outdoor Adventure training. Hierbij gaat u met uw team lekker de buitenlucht in waar door middel van uitdagende opdrachten fun, teambuilding en een effectieve training worden gecombineerd.

Teamcoaching door outdoor activiteiten, Breda laten groeien

Hebt u uzelf wel eens verdiept in welke basisbehoeften een mens nu eigenlijk heeft? Wij wel. Bij de 6 voornaamste behoeften van een mens hoort: groei. Ook ergens bij horen en aan bijdragen, bevinden zich in de top 6. Niet zo gek dus, dat u als professional wilt groeien, ontwikkelen, werken aan uzelf. Omdat we eigenlijk altijd deel uitmaken van een groter geheel op zakelijk gebied, een team bijvoorbeeld, kan dit aspect simpelweg niet weggedacht worden. Groeien dus, als individu, teamlid en als team als geheel. De keuze aan manieren waarop dat kan, is schier eindeloos.

Er is al een enorm aanbod van dergelijke activiteiten in regio Breda alleen. Echter, een van de meest effectieve, en misschien wel leukste manieren om dit te doen is door middel van outdoor training, ook wel adventure training genoemd.

Voor wie?

Bedrijfsuitjes

Teamuitjes

w

Sollicitatietrajecten

Loopbaan traject

The Coachroom

Een unieke ervaring in een Escape room + een evaluatie en coaching achteraf?

Adventure training, effectieve outdoor activiteiten in Breda

Wat is nu precies onze bijdrage aan het aanbod van buitenactiviteiten in omgeving Breda? Dat leggen we u graag uit. Maar eerst gaan we nog wat dieper in op waarom deze manier van trainen nou zo effectief is.

Het Outdoor Adventure vindt plaats in een natuurlijke en uitdagende setting, zoals in bossen, in de bergen of op het water. Door een verandering van setting, breken u en uw team los uit de waan van de dag. Tegelijkertijd blijven we erg dicht bij de dagelijkse praktijk: met behulp van outdoor technieken worden situaties die ook op de werkvloer voorkomen nagebootst en geoefend. Outdoor training is zo effectief omdat het op drie manieren werkt aan het verbeteren van uw eigen functioneren als individu, maar zeker ook als lid van een team. U bent lekker buiten en actief bezig, dit alleen al draagt wezenlijk bij aan uw fysiek en mentaal welbevinden. We schotelen u tal van opdrachten voor die u uitdagen.

Onder tijdsdruk moet er iets opgelost worden, een doel bereikt. Hiermee worden bepaalde competenties aangesproken en ontwikkeld. Tot slot bestaat er bij deze opdrachten de noodzaak tot samenwerken, in uw eentje komt u er niet uit. Hiermee versterken we kameraadschap en onderling vertrouwen.

Dat zijn leuke activiteiten voor de regio Breda, maar wat gaan we doen?

Geheel in stijl van populaire formats als Expeditie Robinson wordt uw team getoetst en getraind op belangrijke skills als communiceren, samenwerken, improviseren en planmatig werken. Als metafoor worden hiervoor diverse outdoortechnieken ingezet.

Het uiteindelijke doel dat u met uw team krijgt is het bouwen van een (symbolische) brug. Hiervoor zijn materialen nodig en die kunt u verzamelen door een aantal opdrachten uit te voeren. Deze opdrachten zijn te voltooien door samen te werken. Soms met zijn tweeën, soms met drie en soms met de gehele groep gezamenlijk. U mag deze teams steeds zelf samenstellen, met als voorwaarde nooit twee keer dezelfde samenstelling te gebruiken. Wat daar de bedoeling van is? U moet steeds op zoek naar de sterkste combinatie van skills per opdracht.

Stilstaan bij wat u doet: tussentijdse evaluatie

Al jarenlang zijn wij actief als trainer/coach in professionele sessies. Dankzij onze kennis en ervaring wordt u dus altijd begeleid door een coach die weet wat hij doet. Hiermee bent u niet alleen verzekerd van het feit dat u op een goede en veilige manier de opdrachten kunt uitvoeren, maar kunt u er ook zeker van zijn dat u op het gebied van ontwikkeling een gedegen training ontvangt. Tussen de opdrachten door, zullen we stilstaan bij de uitgevoerde taak, de gang van zaken en de groepsprocessen die hierbij plaatsvinden. U zult tijdens deze tussentijdse evaluatie ook uw teamkeuze moeten verantwoorden en uitgebreid feedback ontvangen.

Deze leuke outdoor activiteiten in regio Breda regelen?

En, wel zin in een leerzaam avontuur in de buitenlucht? Dan regelen wij dit voor u. Bel ons op of stuur een e-mail en we maken het in orde. Natuurlijk kunt u ook altijd eerst even contact opnemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook vertellen we u graag meer over de andere mogelijkheden die we bieden. Wilt u daarover nu al graag meer weten? Kijk dan even hier.

Outdoor activiteiten

In een sessie van ons Young Professional Programma heeft Maarten een deel van de onderwerpen samenwerken en commitment opgepakt in de Escaperoom. Een FUN activiteit voor de groep Young Professionals die dankzij de constructieve feedback van Maarten als een leerzame FUN activiteit werd gezien. Bedankt Maarten, volgend jaar weer?!

Breggie Leijten

HR Adviseur, PinkRoccade Local Government

Nadat de dag  was aangevangen groeide mijn enthousiasme met de minuut, met name met hetgeen Maarten allemaal opsomde waar het allemaal aan schortte in de Escaperoom en dat dit waarschijnlijk mede de oorzaak was waarom we niet echt een team waren. Maarten heeft in de sessie mensen aan het praten gekregen en zaken werden uiteindelijk open besproken met als resultaat meer respect voor elkaar en het beter leren luisteren.

Wim Rijkers

Voorzitter vrijwilligersraad, Villa Pardoes

Voordeel van focus op groepsprocessen en coaching

Een outdoor activiteit in Breda, lekker samen buiten bezig zijn. Gezellig, actief, leuk. Een ideaal teamuitje. Deze uitjes vallen tegenwoordig onder de Werkkostenregeling (WKR). Hierdoor zijn ze mogelijk niet volledig aftrekbaar voor de werkgever.

Bij The Coachroom staat echter altijd training en coaching centraal. We willen dat u het naar u zin hebt, uiteraard. Maar bovenal willen we dat u iets leert. En hierdoor kunt u volledig vrijstelling krijgen voor deze buitenactiviteiten. Ze vallen onder de vrijstelling ‘cursussen en congressen’ en zijn hierdoor volledig aftrekbaar.

Reserveer The Coachroom nu!

Wel behoefte aan leuke en nuttige outdoor activiteiten, niet in Breda

U bent tot het einde van deze pagina gekomen. Dan moet u het haast wel interessant vinden wat wij te bieden hebben. Dat vinden wij natuurlijk hartstikke fijn. Nu is het mogelijk dat u absoluut interesse hebt in deze leuke en leerzame buitenactiviteit, maar de regio Breda niet bepaald om de hoek is voor u. Dat is helemaal geen probleem. Het mooie van dit Outdoor Adventure is dat het eigenlijk overal kan. Als we maar naar buiten kunnen. Ook als u de training wilt combineren met een van onze binnenactiviteiten, halen we die uw kant op.

Neem dus zeker contact met ons op. Er is altijd een avontuur dat bij u past.

Een greep uit onze andere diensten

%

is ontsnapt

%

is niet ontstapt

%

heeft de kamer nooit verlaten

coaching momenten

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.