Binnenactiviteiten Breda

Combineer fun en ontwikkeling

Nederland. Niet het droogste land dat er is. Met een regenachtig en relatief onbetrouwbaar klimaat, is het niet zo vreemd dat u zoekt naar binnenactiviteiten in de regio Breda. Bij The Coachroom vindt u een breed scala aan groepsactiviteiten. Breda kon nog wel wat meer keuzemogelijkheid gebruiken wat ons betreft, qua binnenactiviteiten en qua mogelijkheden om het nuttige met het aangename te verenigen. Naast de gebruikelijke indoor activiteiten, kunt u bij ons terecht voor een unieke combinatie van spel en ontwikkeling. Als individu en als team. Hierover vertellen we u graag meer.

Leuke en leerzame binnenactiviteiten, Breda meer keuze geven

Ieder bedrijf heeft een missie, een doel. We willen iets bijdragen, iets nieuws bieden wat voor u van meerwaarde is. Anders waren we er niet aan begonnen … Onze missie delen we graag met u: Startend en opererend vanuit Breda, Brabant en uiteindelijk heel Nederland voorzien van keuzemogelijkheden met betrekking tot coaching en teambuilding gecombineerd met fun.

The Coachroom is ontstaan uit twee trends:

  • De vraag en behoefte vanuit de bedrijfswereld naar een fun activiteit gekoppeld aan een leerzame activiteit.
  • Deze zijn een gigantische trend. Het wordt op dit moment gezien als de ultieme vorm van vrijetijdsbesteding volgens Simon de Wijs (werkzaam bij de NHTV Breda als expert op het gebied van leisure, creatitviteit en stedelijkheid).

Voor wie?

Bedrijfsuitjes

Teamuitjes

w

Sollicitatietrajecten

Loopbaan traject

The Coachroom

Een unieke ervaring in een Escape room + een evaluatie en coaching achteraf?

Een uitbreiding op mogelijke groepsactiviteiten in Breda: lekker binnen

Uniek aan The Coachroom is dat we spel en plezier echt combineren met een effectieve teamcoaching. U gaat niet alleen maar gezellig met elkaar aan de slag om elkaar anders of beter te leren kennen en de banden aan te halen. Met behulp van een professionele coach zult u ook stilstaan bij groepsprocessen en individuele rollen die hierbij ontstaan en daarover feedback ontvangen.

Er zijn activiteiten die hierop lijken die u misschien al wel kent: ook een outdoor training met in teamverband te vervullen opdrachten leent zich uitstekend voor de combinatie van plezier en ontwikkeling. Ook hiervoor [url naar pagina outdoor activiteiten Breda] kunt u bij ons terecht. Maar, The Coachroom biedt naast de unieke vorm van teamcoaching nog een ander voordeel: u kunt lekker binnen blijven. Droog enzo.

Wat u precies gaat doen tijdens deze binnenactiviteiten in Breda

In The Coachroom is het de bedoeling dat een team samenwerkt en samen de uitdaging aangaat om het gezamenlijke doel te behalen, ontsnappen uit de escaperoom.

Dit gaat lukken als men alle oplossingen vindt en uiteindelijk de toegangsdeur (of iets dergelijks) weet te openen. Door de strijd tegen de klok kan de spanning hoog oplopen en niet alleen tijd is een stressfactor. Ook heeft elke collega zijn of haar eigen persoonlijkheden. De een is een perfectionist, de ander werkt graag alleen terwijl de derde collega graag de leiding neemt. Tijdens het proces van ontsnappen observeert een coach/trainer de groep.

Ontsnapt of niet, er gebeurt altijd wat, waardoor er genoeg is om over na te praten

De escaperoom biedt een ideale basis voor teamcoaching. Rollen en gedragingen zoals hierboven omschreven, komen bijna als vanzelf naar boven drijven. Door op te gaan in het spelelement breekt u los uit de waan van de dag en komen automatische gedragingen naar voren. En hoewel “het maar een spelletje is” en u zich zojuist prima heeft vermaakt met het uitvoeren van de opdrachten, bootst de escaperoom wel degelijk een zakelijke omgeving na.

Een omgeving met situaties die u normaal op de werkvloer ook tegenkomt. Ga maar na: een gezamenlijk doel om na te streven, de noodzaak om samen te werken, de tijdsdruk … En dit is precies waarvan wij gebruik maken tijdens de training/coachsessie achteraf. U evalueert uw gezamenlijke ontsnappingspoging met onze coach. Er wordt onderling besproken wat elkaars observaties waren met betrekking tot de groepsdynamica. Aan de hand van een praktische tool waarbij het gaat om de succesfactoren van samenwerken en de daar bij horende competenties leert u uw eigen en elkaars zwakke en sterke punten kennen. Maar ook wat er nodig is om als een team, samenwerkend, de opdracht met succes te voltooien.

Zo sluit u leuke binnenactiviteiten in Breda mooi af met geheel nieuwe inzichten. Door deze ontdekkingen kunnen u en uw team elkaar in de toekomst veel meer aanvullen en leert u beter met elkaar om te gaan.

Binnenactiviteiten Breda

In een sessie van ons Young Professional Programma heeft Maarten een deel van de onderwerpen samenwerken en commitment opgepakt in de Escaperoom. Een FUN activiteit voor de groep Young Professionals die dankzij de constructieve feedback van Maarten als een leerzame FUN activiteit werd gezien. Bedankt Maarten, volgend jaar weer?!

Breggie Leijten

HR Adviseur, PinkRoccade Local Government

Nadat de dag  was aangevangen groeide mijn enthousiasme met de minuut, met name met hetgeen Maarten allemaal opsomde waar het allemaal aan schortte in de Escaperoom en dat dit waarschijnlijk mede de oorzaak was waarom we niet echt een team waren. Maarten heeft in de sessie mensen aan het praten gekregen en zaken werden uiteindelijk open besproken met als resultaat meer respect voor elkaar en het beter leren luisteren.

Wim Rijkers

Voorzitter vrijwilligersraad, Villa Pardoes

Deze binnenactiviteit in Breda afsluiten met nieuwe inzichten, meerdere voordelen!

Dat u uw groepsactiviteit in omgeving Breda afsluit met geheel nieuwe inzichten voor uw team, heeft misschien wel meer voordelen dan u denkt. Hoe dan? Omdat dit The Coachroom een activiteit maakt waarbij de focus ligt op training/coaching op het gebied van communicatie. Daarmee valt het onder de vrijstelling ‘cursussen en congressen’ binnen de Werkkostenregeling (WKR).

Deze regeling schrijft voor dat slechts 1,2 procent van het totaal fiscaal loon van een werknemer wordt uitgegeven aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen. Teamuitjes worden daar vaak toe gerekend. Omdat de activiteit voornamelijk zakelijk is en gericht op teambuilding, geldt dit dus niet voor The Coachroom.

Overtuigd? Boek nu deze unieke binnenactiviteiten in Breda

Bent u overtuigd door de voordelen die The Coachroom u te bieden heeft? Wilt u graag spelen en ontwikkelen tegelijk en dat lekker warm en droog binnen? Dan maken wij dit graag voor u in orde.

U hoeft ons alleen maar te bellen of een e-mail te sturen. Dit kan natuurlijk ook als u nog wat meer informatie wilt of een vrijblijvende offerte wilt aanvragen.

Nog meer binnenactiviteiten in Breda: compleet aanbod

Bij The Coachroom kunt u een spannende en leerzame ontsnappingspoging wagen. Maar, er kan nog veel meer bij ons. U kunt naar buiten om nog meer te profiteren van de nuttige combinatie van fun en coaching. Ook kunt u lekker binnen blijven voor een hapje en een drankje, om een virtual reality game te spelen of om bijvoorbeeld gezellig samen te bowlen, karten of laserschieten. Wij stellen met plezier een gehele dag op maat voor u samen.

Reserveer The Coachroom nu!

We organiseren deze unieke binnenactiviteiten ook buiten Breda

Met deze stad als onze thuishaven, zijn we gestart met het organiseren van deze groepsactiviteiten in Breda. Maar, inmiddels zijn we al gegroeid en uitgebreid. We hebben partners in en om de grote steden als Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Roosendaal en Bergen op Zoom. Ook in de provincies Zeeland en Limburg zijn we al actief.

Dus bent u geïnteresseerd in deze binnenactiviteiten, maar dan buiten Breda? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Een greep uit onze andere diensten

Binnenactiviteiten Breda

%

is ontsnapt

%

is niet ontstapt

%

heeft de kamer nooit verlaten

coaching momenten

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.