Teambuilding Brabant

originele teambuilding activiteiten in de buurt

Bent u op zoek naar een unieke, leuke en leerzame teambuildingsdag bij u in de buurt? Dan bent u bij The Coachroom aan het juiste adres. We richten ons op teambuilding in heel Brabant. Door onze nauwe samenwerking met diverse partners verspreid over de gehele provincie hoeft u nooit ver weg voor uw teambuilding: Breda, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Roosendaal en Bergen op Zoom, in de omgeving van deze grote steden is altijd een locatie beschikbaar voor uw teambuilding workshop waarin fun en effect voorop staan.

Altijd vlakbij met teambuilding in heel Brabant

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van training en coaching zijn we bij The Coachroom de aangewezen partner voor effectieve teambuilding. Brabant verdiende wat ons betreft meer keuzemogelijkheden. Een keuze die niet alleen een leuke dag of een leerzame training oplevert, maar deze beide verenigt. Teambuilding waarin spel en professionele coaching samenkomen. En ook belangrijk, u vindt dit altijd bij u in de buurt.

Een voorbeeld: uw kantoren in Breda en Eindhoven zijn samengevoegd en u gaat samenwerken in een nieuw team op een nieuw kantoor in Tilburg. Om elkaar en de groep als geheel te leren kennen, zoekt u naar een effectieve manier van teambuilding. Breda is de standplaats van The Coachroom, maar dankzij onze partners door heel Brabant vindt de teambuilding workshop gewoon plaats in Tilburg. Mooi in het midden en in de plaats waar u en uw collega’s in de nieuwe situatie altijd samenwerken.

Voor wie?

Bedrijfsuitjes

Teamuitjes

w

Sollicitatietrajecten

Loopbaan traject

The Coachroom

Een unieke ervaring in een Escape room + een evaluatie en coaching achteraf?

Unieke formule voor teambuilding: spel en training gecombineerd

U bent op zoek naar leuke teambuilding uitjes in Brabant. Bij The Coachroom kunnen deze teamactiviteiten u meer opleveren dan alleen een leuke dag en een versterkt teamgevoel. Een professionele en ervaren coach observeert de groep tijdens het spel of de spellen die gespeeld worden en bespreekt daarna met het team de groepsdynamiek en de diverse rollen die de groepsleden innemen. Hiermee hebt u dus niet alleen een leuk teambuilding spel, maar verkrijgt u inzicht in de individuele teamleden en hun onderlinge samenwerking.

We verzorgen deze vorm van teambuilding in een kleine groep, zodat we diep genoeg op de materie kunnen ingaan en eenieder het overzicht bewaart. Hierdoor, en door de unieke combinatie van spel en coaching, kunnen we uitgebreid stilstaan bij de teamrollen, groepsprocessen en sluit u uw dag van teambuilding in Brabant altijd af met een schat aan bruikbare informatie voor de dagelijkse praktijk op de werkvloer.

Unieke teambuilding in Brabant: neem direct contact met ons op

Bent u overtuigd van onze originele manier van teambuilding? Op ons kantoor in Breda zitten wij altijd klaar om uw e-mail te beantwoorden of uw telefoontje aan te nemen. Ook voor een persoonlijk gesprek bent u altijd welkom. Uiteraard komen wij hiervoor ook graag bij u langs. We vertellen u met plezier meer over uw teambuildingsdag op maat.

Nog niet helemaal overtuigd en wilt u eerst wat meer weten over de activiteiten die we indoor en outdoor organiseren? Lees dan even verder.

Teambuilding waarbij spel en coaching samenkomen

The Coachroom. Wat is dat nu eigenlijk? De naam verraadt het eigenlijk al: een combinatie van coaching en een escape room. In The Coachroom is het de bedoeling dat het team samenwerkt en samen de uitdaging aangaat om het gezamenlijke doel te behalen, ontsnappen uit de escape room.

Tijdens de strijd tegen de klok, de zoektocht naar oplossingen en de individuele en groepsprocessen die daarbij ontstaan, observeert onze trainer de groep. Naderhand wordt het samenspel geëvalueerd met de coach en zullen de groepsleden feedback ontvangen. We vinden met elkaar de succesfactoren van samenwerken. Door het spelelement breken we los van de waan van de dag, terwijl we tegelijkertijd rollen en processen tegenkomen die waardevol inzicht opleveren voor de dagdagelijkse praktijk op de werkvloer.

Teambuilding Brabant

In een sessie van ons Young Professional Programma heeft Maarten een deel van de onderwerpen samenwerken en commitment opgepakt in de Escaperoom. Een FUN activiteit voor de groep Young Professionals die dankzij de constructieve feedback van Maarten als een leerzame FUN activiteit werd gezien. Bedankt Maarten, volgend jaar weer?!

Breggie Leijten

HR Adviseur, PinkRoccade Local Government

Nadat de dag  was aangevangen groeide mijn enthousiasme met de minuut, met name met hetgeen Maarten allemaal opsomde waar het allemaal aan schortte in de Escaperoom en dat dit waarschijnlijk mede de oorzaak was waarom we niet echt een team waren. Maarten heeft in de sessie mensen aan het praten gekregen en zaken werden uiteindelijk open besproken met als resultaat meer respect voor elkaar en het beter leren luisteren.

Wim Rijkers

Voorzitter vrijwilligersraad, Villa Pardoes

Uw teambuilding in Brabant compleet: een volledige teambuildingsdag

Uw team opsluiten in een escaperoom betekent altijd een race tegen de klok. Hierdoor is de tijd die u aan deze activiteit besteedt eigenlijk altijd beperkt. En hoewel we ruime tijd besteden aan de coachingssessie achteraf, kunnen we ons voorstellen dat u uw dag completer in wilt vullen. Ook dat kan bij The Coachroom.

We bieden een compleet assortiment van activiteiten, zowel indoor als outdoor, waarmee u een pakket naar behoefte samenstelt. Zo kunt u na uw ontsnapping genieten van een borrel of lunch, of u gaat bijvoorbeeld nog gezellig met elkaar laserschieten. Behoefte aan nog meer samenspel van teambuilding en training of wilt u na het samen in een kamer zitten even naar buiten? Kies dan voor Outdoor adventure waarbij u onder begeleiding van een trainer opdrachten als in Expeditie Robinson uitvoert.

Reserveer The Coachroom nu!

Financieel voordeling

En, deze teambuilding in Brabant is ook nog eens financieel voordelig. Waarom? Omdat de kosten volledig aftrekbaar zijn. Sinds 2015 mag een werkgever nog maar 1,2 procent van het fiscale loon besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen. Personeelsuitjes vallen hier ook onder. Maar, een teambuilding spel is een voornamelijk zakelijke activiteit. En valt daarom onder de vrijstelling.

Neem gerust contact met ons op en wij maken uw teambuilding in Brabant volledig op maat voor u en uw team.

Een greep uit onze andere diensten

Teambuilding Brabant

%

is ontsnapt

%

is niet ontstapt

%

heeft de kamer nooit verlaten

coaching momenten

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.