Personeelsuitje in Brabant organiseren?

Een dag eropuit met de collega’s. Zo kunt u elkaar eens op een andere manier leren kennen, samen plezier maken en de banden aanhalen. Dat kan nooit kwaad. En zo komt het dat u nu op zoek bent naar een leuk personeelsuitje. In Brabant zijn daarvoor vele mogelijkheden. Zo levert een zoektocht op internet met de woorden “personeelsuitje Brabant” ruim drie keer zoveel resultaten op dan wanneer u bijvoorbeeld zoekt op “personeelsuitje Gelderland”. Toch vonden wij bij The Coachroom nog ruimte voor verbetering binnen dit enorme aanbod van personeelsuitstapjes binnen Brabant.

Een teamuitje waarbinnen een plezierige activiteit gecombineerd wordt met een effectieve teamcoaching. Dit is op meerdere manieren een voordeel. Over die voordelen vindt u op deze pagina meer informatie.

Het perfecte personeelsuitje, Breda als uitgangspunt

Wij bij The Coachroom zijn al jarenlang actief als zakelijk trainers. Coachen, trainen en process design, daar zijn we goed in. En natuurlijk wordt er tijdens de zaken die we doen en de coachingssessies die we geven al genoeg gelachen en plezier gemaakt. Maar, ons inziens kon dit nog wel wat verder getrokken worden: het bewust combineren van fun en zakelijk effect. We maken van teamcoaching echt een personeelsuitje.

Met Breda als onze thuishaven zijn we in deze regio eens op onderzoek uitgegaan en hierin blijkt zeker interesse. Om meerdere redenen. Bent u ook enthousiast? Of gewoon nieuwsgierig? Lees dan zeker verder.

Voor wie?

Bedrijfsuitjes

Teamuitjes

w

Sollicitatietrajecten

Loopbaan traject

The Coachroom

Een unieke ervaring in een Escape room + een evaluatie en coaching achteraf?

The Coachroom: een perfecte uitbreiding op leuke personeelsuitjes

Wat is nou die unieke, nieuwe formule voor uw personeelsuitje in Brabant? Onze naam zegt het eigenlijk al een beetje: een samenkomst van coaching en een escaperoom. Bij een escaperoom staat het samen ontsnappen uit een kamer centraal. Hiervoor moet u opdrachten uitvoeren, puzzels oplossen en samenwerken. En, dit is leuk om te doen. Het is niet voor niets een enorme trend. Het wordt op dit moment zelfs gezien als de ultieme vorm van vrijetijdsbesteding volgens Simon de Wijs (werkzaam bij de NHTV Breda als expert op het gebied van leisure, creatitviteit en stedelijkheid). Dus, lekker met elkaar losbreken uit de waan van de dag en de banden versterken? Check.

De samenkomst zit hem in waarbij we stilstaan achteraf. Tijdens de ontsnappingspoging die u met uw collega’s onderneemt, observeert onze ervaren business coach u. Op basis daarvan zult u, ontsnapt of niet, naderhand feedback ontvangen. Hierbij wordt uitgebreid ingegaan op individuele rollen en de groepsprocessen die plaatsvinden. Dit doen we op basis van de succesfactoren van samenwerken. Zo houdt u aan uw leuke personeelsuitje in Brabant ook nog een schat aan kennis en inzichten over.

Nog meer voordelen aan dit personeelsuitje in Noord Brabant

Maar, we gaven toch aan dat er meerdere voordelen zijn? Meerdere redenen dat bij navraag naar dit personeelsuitje, bedrijven in Breda enthousiast waren? Dat klopt. Daarop gaan we nu in. Sinds 1 januari 2015 moeten werkgevers verplicht de Werkkostenregeling (WKR) toepassen. Binnen de WKR kunt u per jaar maximaal 1,2 procent van het totale fiscale loon van een werknemer besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen. Leuke personeelsuitjes vallen hier ook onder. Maar, is de activiteit voornamelijk zakelijk, of gericht op teambuilding? Dan valt uw personeelsuitje onder de gerichte vrijstelling van ‘cursussen en congressen’.

Gezien het feit dat The Coachroom geen uitje is, maar een volledige training/coaching op het gebied van communicatie, maakt dat deze volledig aftrekbaar is voor het bedrijf. Dit kan fiscaal erg aantrekkelijk zijn.

Het perfecte personeelsuitje in Brabant: neem direct contact met ons op

Bent u overtuigd van dit originele personeelsuitje? In thuishaven Breda zitten wij altijd klaar om uw e-mail te beantwoorden of uw telefoontje aan te nemen. Ook voor een persoonlijk gesprek bent u altijd welkom of komen we bij u langs. Benieuwd naar wat we nog meer te bieden hebben? Lees dan nog heel even verder.

In een sessie van ons Young Professional Programma heeft Maarten een deel van de onderwerpen samenwerken en commitment opgepakt in de Escaperoom. Een FUN activiteit voor de groep Young Professionals die dankzij de constructieve feedback van Maarten als een leerzame FUN activiteit werd gezien. Bedankt Maarten, volgend jaar weer?!

Breggie Leijten

HR Adviseur, PinkRoccade Local Government

Nadat de dag  was aangevangen groeide mijn enthousiasme met de minuut, met name met hetgeen Maarten allemaal opsomde waar het allemaal aan schortte in de Escaperoom en dat dit waarschijnlijk mede de oorzaak was waarom we niet echt een team waren. Maarten heeft in de sessie mensen aan het praten gekregen en zaken werden uiteindelijk open besproken met als resultaat meer respect voor elkaar en het beter leren luisteren.

Wim Rijkers

Voorzitter vrijwilligersraad, Villa Pardoes

Personeelsuitje in Brabant: maak uw dag compleet

Met het geheel van ontsnappen uit de escaperoom (of proberen te ontsnappen) en de teamcoaching achteraf, bent u in totaal maximaal 4 uur kwijt. Dit is al een aardige dagvulling. Uiteraard kunt u dit programma uitbreiden. In overleg met u regelen wij graag nog een lekkere borrel of lunch. Ook kunt u nog een activiteit ondernemen. Denk aan een virtual reality game of racen tegen elkaar in plaats van tegen de klok in een kart. Daarnaast kunt u de trend van fun en zakelijk effect ook nog verder doorzetten door diverse outdoor teambuildingactiviteiten met uw team op te pakken, waarbij u weer uitgebreid feedback zult ontvangen van een ervaren business coach.

We houden het fiscale voordeel voor u in het oog als u dat wenst en zullen er in samenspraak met u overwegend een zakelijk karakter in houden.

Reserveer The Coachroom nu!

Het beste personeelsuitje in Breda, maar ook daarbuiten

Bent u nu deze tekst aan het lezen, tevreden over het idee en de mogelijkheden, maar helemaal niet gelokaliseerd in de omgeving Breda? Of zelfs niet in Brabant? Dat is helemaal geen probleem. Ook voor een personeelsuitje in bijvoorbeeld Tilburg of Den Bosch kunt u bij ons terecht. We hebben partners in de omgeving van alle grote steden in Brabant. En zelfs daarbuiten. Ook in de provincies Limburg en Zeeland zijn wij actief.

Neem nu contact met ons op en wij regelen voor u een personeelsuitje op maat en in de buurt.

Een greep uit onze andere diensten

Personeelsuitje Brabant

%

is ontsnapt

%

is niet ontstapt

%

heeft de kamer nooit verlaten

coaching momenten

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.