Coaching Breda

effectieve coachingstechnieken bij u om de hoek

Als professional en team wilt u altijd vooruit. Beter worden, groeien. Een van de manieren om dit te bereiken is met professionele coaching. Breda biedt hiertoe vele mogelijkheden. Maar hoe groot is de variatie in coachingstechnieken? Zijn ze allemaal even effectief en daarnaast nog leuk ook?

Wij van The Coachroom vonden dat er qua coaching in Breda absoluut nog ruimte was voor ons unieke concept waarbij naast groepsprocessen, coaching op gedrag en resultaat centraal staat. En daarbij: het is nog leuk ook.

Coaching in Breda: een nieuwe, originele formule

U bent actief in een professionele omgeving en u bent op zoek naar goede coaching in omgeving Breda. Dit is niet voor niets: u wilt uzelf en uw team naar een hoger level tillen. Misschien omdat u vastzit en op zoek bent naar een oplossing, misschien omdat u denkt dat het nóg beter kan. Hoe dan ook, u wilt vooruit. Voor uzelf, voor het team en voor het bedrijf. Hiervoor is een heel scala aan coachingstechnieken beschikbaar. Een zoektocht op internet met de trefwoorden ‘coaching breda’ leert ons dat u in uw omgeving ruimschoots beroep kunt doen op trainers, van life coach tot business coach. Met onze nieuwe formule, komt daar nog een originele coachingstechniek bij.

Voor wie?

Bedrijfsuitjes

Teamuitjes

w

Sollicitatietrajecten

Loopbaan traject

The Coachroom

Een unieke ervaring in een Escape room + een evaluatie en coaching achteraf?

Ook uniek: fiscaal voordelig spelelement

Voordat we ingaan op wat we precies gaan doen, verklappen we alvast dat ook een leuk spelelement onderdeel uitmaakt van onze coachingstechnieken. En sinds 2015 kan dit voor een werkgever fiscaal minder aantrekkelijk zijn. Vermakelijke personeelsuitjes vallen namelijk onder de Werkkostenregeling (WKR).

Maximaal 1,2 procent van het totaal fiscaal loon mag besteed worden aan dit soort activiteiten en daar gaat u al snel overheen. Echter, coaching op gedrag en resultaat staat voorop bij The Coachroom en daardoor valt deze activiteit onder de gerichte vrijstelling ‘cursussen en congressen’. Volledig aftrekbaar dus.

Coaching op gedrag en resultaat

Wij bij The Coachroom bieden u de mogelijkheid om het nuttige met het aangename te combineren. We richten ons op teamcoaching en groepsprocessen. En dit combineren we met een plezierige en leerzame activiteit: met uw team ontsnappen uit een escaperoom. Deze kamers waarin u met een groep wordt opgesloten en moet samenwerken om eruit te komen zijn een enorme trend. Op dit moment wordt het zelfs gezien als de ultieme vorm van vrijetijdsbesteding. Leuk om te doen dus. Maar, wat ons betreft is het ook een ultieme vorm voor coaching op gedrag en resultaat.

Door de tijdsdruk, de noodzaak tot samenwerken en de opdrachten waarbij persoonlijk kwaliteiten aangesproken moeten worden, ontstaat een situatie die gelijk is aan die bij u op de werkvloer. Hierbij wordt u geobserveerd door een ervaren business coach en na de activiteit nemen we samen uitgebreid de tijd om bij de individuele rollen en groepsdynamica te evalueren. We zullen hier uitgebreid bij stilstaan.

Coaching op gedrag en resultaat

We richten dus op teamcoaching en gaan hierbij voor coaching op gedrag en resultaat. De ontsnapping uit de escaperoom is hiertoe het ideale middel, individueel gedrag binnen een specifieke groep geeft namelijk een bepaald resultaat: ontsnapt of niet. Effectieve samenwerking is hiertoe de sleutel en door het feedback ontvangen achteraf trainen wij persoon en groep. Dit doen we aan de hand van een coachingstechniek die aan ons als ervaren trainers zijn waarde heeft bewezen: het teamwiel. Hierin staan de zes succesfactoren tot een goede samenwerking centraal. Deze zes factoren zijn: open communicatie, heldere doelen, gedeelde verantwoordelijkheid, flexibel aanpassen, wederzijds respect en initiatief tonen. Dit zijn gedragingen binnen een team die als competenties centraal staan in de coaching op gedrag.

Bij iedere competentie horen gedragingen die hierbij wel of juist niet gewenst zijn. Uw coach observeert hierop tijdens de ontsnappingspoging en alle teamleden zullen in de coachingssessie feedback ontvangen op hun zwakke en sterke punten. Natuurlijk constateert u in de strijd tegen de klok en om uw doel te behalen ook gedragingen bij uzelf en uw teamleden. Of misschien had u dit al wel geconstateerd op de werkvloer. Hierover gaat u ook samen het gesprek aan. Onze coaches zijn opgeleid om dit proces optimaal te begeleiden.

Coaching Breda

In een sessie van ons Young Professional Programma heeft Maarten een deel van de onderwerpen samenwerken en commitment opgepakt in de Escaperoom. Een FUN activiteit voor de groep Young Professionals die dankzij de constructieve feedback van Maarten als een leerzame FUN activiteit werd gezien. Bedankt Maarten, volgend jaar weer?!

Breggie Leijten

HR Adviseur, PinkRoccade Local Government

Nadat de dag  was aangevangen groeide mijn enthousiasme met de minuut, met name met hetgeen Maarten allemaal opsomde waar het allemaal aan schortte in de Escaperoom en dat dit waarschijnlijk mede de oorzaak was waarom we niet echt een team waren. Maarten heeft in de sessie mensen aan het praten gekregen en zaken werden uiteindelijk open besproken met als resultaat meer respect voor elkaar en het beter leren luisteren.

Wim Rijkers

Voorzitter vrijwilligersraad, Villa Pardoes

Coaching Breda: meer dan alleen een ontsnapping

Eigenlijk hebben we hiervoor al uitgelegd dat u meer krijgt dan alleen een leuke ontsnappingsactiviteit als u The Coachroom inschakelt voor uw coaching in omgeving Breda. We bieden u een compleet pakket aan activiteiten die bijdragen aan uw teambuilding. Een hapje en/of drankje, een combinatie met een activiteit puur voor fun of een uitbreiding met meer coachingstechnieken, indoor of outdoor, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Breek los uit de waan van de dag, maak plezier met elkaar en neem nuttige inzichten mee naar huis. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een teamactiviteit die perfect past bij uw wensen.

Reserveer The Coachroom nu!

Niet alleen coaching in Breda, maar eigenlijk … overal

Bent u op deze pagina terecht gekomen en helemaal enthousiast, maar bevindt uw bedrijf zich helemaal niet in de omgeving Breda? Geen nood! Door onze samenwerking met verschillende partners, verplaatsen wij ons unieke coachingsconcept altijd naar een locatie bij u in de buurt. Met locaties in de buurt van grote steden als Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Roosendaal en Bergen op Zoom hebben wij een brede dekkingsgraad binnen de provincie Brabant.

Ook staan wij in de provincies Zeeland en Limburg voor u klaar voor een ultieme en effectieve manier van coaching op gedrag en resultaat. Bel ons even of stuur een e-mail en wij komen graag uw kant op.

Een greep uit onze andere diensten

Coaching Breda

%

is ontsnapt

%

is niet ontstapt

%

heeft de kamer nooit verlaten

coaching momenten

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.