Teamuitje Brabant

Inzicht in teamrollen en groepsprocessen tijdens dit teamuitje in Brabant

Op zoek naar goede ideeën voor een teamuitje binnen Brabant? Misschien dat uw zoektocht hier stopt. Bij The Coachroom vindt u niet alleen een breed scala aan groepsactiviteiten in provincie Brabant. Wij bieden u ook de mooie kans om een leuke activiteit te koppelen aan het verkrijgen van inzicht in de rollen en groepsdynamica binnen uw team. Wij bij The Coachroom zijn al jarenlang actief als zakelijk trainers. We houden de markt op het gebied van teambuilding en teamcoaching dan ook altijd nauwlettend in de gaten. Zo ontdekten we als het gaat om het ideale teamuitje in regio Breda een behoefte: een betaalbaar, leuk teamuitje dat nog leerzaam is ook. Deze behoefte bleek ook buiten onze thuisstad te bestaan en inmiddels regelen we het perfecte teamuitje binnen Noord Brabant en daarbuiten!

Misschien binnenkort ook wel die van u. Interesse? Lees dan snel verder.

Nieuw aanbod binnen leuke teamuitjes in Brabant

Kent u de uitspraak “Het geheel is meer dan de som der delen.”? Van dit gegeven maken wij bij The Coachroom op meerdere manieren gebruik. Allereerst hebben we dit ingezet voor ons concept: door het combineren van twee bestaande elementen, creëerden we nieuw aanbod in het scala van teamuitjes in regio Brabant. Wat we gecombineerd hebben is de al tijden populaire vrijetijdsbesteding van het pogen te ontsnappen uit een escaperoom en het vlak waarop we al jarenlang actief zijn: teamcoaching. Eigenlijk zo simpel, maar toch nieuw en uniek. Hoe het werkt?

We beginnen uiteraard met een warm welkom en goede uitleg van het spel. Daarna wordt u met uw groep opgesloten. Het doel: ontsnappen. Dit doet u door het oplossen van puzzels of raadsels, het uitvoeren van opdrachten en vooral door goed samenwerken. Ontsnapt of niet, er is altijd iets om over na te praten. En dat is ook precies wat we gaan doen. Tijdens de escape wordt u geobserveerd door onze ervaren coach. Achteraf zult u feedback ontvangen en uitgebreid stilstaan bij de verschillende teamrollen en groepsprocessen die zich hebben voorgedaan.

Voor wie?

Bedrijfsuitjes

Teamuitjes

w

Sollicitatietrajecten

Loopbaan traject

The Coachroom

Een unieke ervaring in een Escape room + een evaluatie en coaching achteraf?

Train het team, wat doen we tijdens de teamcoaching?

Zoals al gezegd: tijdens uw poging om te ontsnappen houdt onze trainer en coach u scherp in de gaten. Tijdens de activiteit doet u mogelijk ook bepaalde observaties ten aanzien van uw eigen gedrag of dat van uw teamleden. Achteraf praat u hierover samen na. De coach begeleidt u hierin.

Op basis van ervaring en bewezen trainingstechnieken leidt hij het gesprek waarin u uw observaties met elkaar deelt. Leidraad hierbij is het Teamwiel, een model waarin de zes succesfactoren van samenwerken centraal staan. Tijdens het spel breekt u los uit de waan van de dag en tegelijkertijd blijft u toch heel dichtbij de dagelijkse praktijk op de werkvloer. Ga maar na: stress, tijdsdruk, een gezamenlijk doel, samenwerken, communiceren … Groepsdynamica, persoonlijke gedragingen en teamrollen komen hiermee als vanzelf naar het oppervlak drijven. Hiermee krijgt een leuk teamuitje in Breda, Brabant of daarbuiten een extra dimensie: de perfecte omgeving voor leerzame en nuttige teamcoaching.

Er is dus nieuw aanbod binnen groepsactiviteiten binnen Brabant, voor wie?

Als u voorgaande hebt gelezen, begrijpt u wel: The Coachroom is een mooie manier om een groep die frequent moet samenwerken te voorzien van nieuwe inzichten en zo naar een hoger niveau te tillen. Dit maakt dit een ideaal teamuitje voor managementteams, leidinggevenden en directe collega’s (teams en afdelingen). Daarnaast is de werkwijze ook bij uitstek geschikt voor nieuwe teams die ontstaan door bijvoorbeeld fusies, team hussels, nieuwe collega’s, het oprichten van een nieuwe vestiging, een compleet nieuw samengesteld team of reorganisaties.

En u gaat ook nog eens voor een goedkoop teamuitje in Brabant

Goedkoop. Dat is natuurlijk een relatief begrip. Wat voor de een koopje is, is voor de ander eenvoudigweg een rib uit het lijf. Wij zullen dan ook niet voor u bepalen of u het ook echt goedkoop vindt of niet. De prijzen gaan in ieder geval vanaf 120 euro per persoon. Hoe groter de groep, hoe lager de kosten pp. Waar we wel uitspraken over durven te doen, is het fiscale voordeel dat onze unieke combinatie van leuke groepsactiviteit en teamcoaching oplevert.

Sinds 1 januari 2015 moeten werkgevers verplicht de Werkkostenregeling (WKR) toepassen. Binnen de WKR kunt u per jaar maximaal 1,2 procent van het totale fiscale loon van een werknemer besteden aan bijvoorbeeld een leuk teamuitje. The Coachroom is geen uitje, maar een volledige communicatietraining. Hierdoor is het volledig aftrekbaar.

Teamuitje Brabant

In een sessie van ons Young Professional Programma heeft Maarten een deel van de onderwerpen samenwerken en commitment opgepakt in de Escaperoom. Een FUN activiteit voor de groep Young Professionals die dankzij de constructieve feedback van Maarten als een leerzame FUN activiteit werd gezien. Bedankt Maarten, volgend jaar weer?!

Breggie Leijten

HR Adviseur, PinkRoccade Local Government

Nadat de dag  was aangevangen groeide mijn enthousiasme met de minuut, met name met hetgeen Maarten allemaal opsomde waar het allemaal aan schortte in de Escaperoom en dat dit waarschijnlijk mede de oorzaak was waarom we niet echt een team waren. Maarten heeft in de sessie mensen aan het praten gekregen en zaken werden uiteindelijk open besproken met als resultaat meer respect voor elkaar en het beter leren luisteren.

Wim Rijkers

Voorzitter vrijwilligersraad, Villa Pardoes

Maak uw teamuitje in Brabant compleet met meer activiteiten

Een ontsnappingspoging ondernemen is niet het enige wat u kunt doen bij The Coachroom. We bieden nog talloze andere manieren voor uw team om plezier te maken en elkaar te leren kennen. Gewoon gezellig samen wat eten of drinken bijvoorbeeld. Of u doet nog iets samen puur voor de lol: denk aan gezellig samen karten of bowlen.

Met onze Outdoor Adventure Training kunt u de teambuilding en –training ook nog verder voortzetten. Neem contact met ons op, en we informeren u graag over alle mogelijkheden.

Reserveer The Coachroom nu!

Een op maat gemaakt teamuitje, Breda voorbij!

We verzorgen voor u dus een “custom made” teamuitje, we gaan Breda daarbij voorbij. Er niet aan voorbij natuurlijk, want dit is onze thuishaven, daar zijn we begonnen. Maar, inmiddels zijn we uitgebreid en hebben we partners in heel Brabant, Zeeland en Limburg.

Dus, op zoek naar een teamuitje in Bergen op Zoom? Den Bosch, Eindhoven of ergens anders? U kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen en wij vinden een plekje bij u in de buurt.

Een greep uit onze andere diensten

Teamuitje Brabant

%

is ontsnapt

%

is niet ontstapt

%

heeft de kamer nooit verlaten

coaching momenten

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.